Špijuniranje

Regionalno takmičenje Start Tel Aviv 2017 za IT startape iz Srbije i Crne Gore – Prijave do 25. juna

Regionalno takmičenje Start Tel Aviv 2017 za IT startape iz Srbije i Crne Gore – Prijave do 25. juna
| Izvor: eKapija

Ambasada Izraela i ICT Hub organizuju Start Tel Aviv takmičenje za startap kompanije iz Srbije i Crne Gore, na koje zainteresovani mogu da se prijave do 25. juna.

Ovogodišnje takmičenje posvećeno je socijalnom preduzetništvu i urbanim inovacijama, a projekat ima za cilj da motiviše startap zajednicu da inovacijama unapredi svakodnevni život u svojim gradovima i približi svoje delovanje građanima, saopšteno je iz ambasade Izraela u Beogradu.

Takmičenje, koje se u Srbiji održava po četvrti put, predstavlja zajedničku inicijativu Tel Aviva i Ministarstva spoljnih poslova Izraela, a pobednici iz 23 prestonice sveta imaće priliku da učestvuju na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu, koji se ove godine održava od 3. do 7. septembra.

Pobedničke startap kompanije imaće priliku i da se se tokom višednevnog boravka u Tel Avivu sretnu sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upoznaju sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Stručni žiri će izabrati deset kompanija koje će se predstaviti na završnom događaju početkom jula u Beogradu, kada će biti proglašen pobednik.

Da bi konkurisale, startap kompanije treba da se predstave sa inovativnim projektima iz oblasti Web, ICT i IoT, kao i da se njihov proizvod ili koncept odnosi na socijalno preduzetništvo i/ili urbane inovacije. Sedište startap kompanije trebalo bi da bude u Republici Srbiji ili u Republici Crnoj Gori, a startap u početnoj fazi, sa razvijenim prototipom.

Zainteresovani mogu za više informacija da se obrate e-mailom na adresu – israelinserbia@gmail.com, navodi se u saopštenju.

Pročitajte takođe

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu Kada je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *