Ryanair leti do Diseldorfa – Niški aerodrom dobio sedmu redovnu liniju

Ryanair leti do Diseldorfa – Niški aerodrom dobio sedmu redovnu liniju
| Izvor: Beta

Na niški aerodrom Konstantin Veliki u nedelju (30. oktobra 2016. godine) sleteo je prvi avion niskotarifne kompanije Ryanair na relaciji Niš-Diseldorf.

Avioni Ryanair ubuduće će na toj relaciji leteti dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom, a za niški aerodrom to će biti sedma redovna linija do neke od evropskih destinacija.

Ryanair od septembra leti sa aerodroma u Nišu i do Berlina, a mađarska kompanija Wizzair pre toga je uvela redovne letove do Bazela, Malmea, Memingema, Ajndhovena i Dortmunda.

Predstavnici Javnog preduzeća Aerodrom i irske niskotarifne kompanije Ryanair za 31. oktobar su najavili uspostavljanje redovne linije i na relaciji Niš-Bratislava, a za utorak, 1. novembar, linije Niš-Bergamo.

U prvih devet meseci ove godine aerodrom Konstantin Veliki imao je nešto više od 65.000 putnika, što je skoro dvostruko više nego u celoj 2015. godini. Prognoze rukovodstva aerodroma i gradskih čelnika su da će do kraja godine niška vazdušna luka imati više od 100.000 putnika, što će biti apsolutni rekord od kada je 1986. godine aerodrom otvoren.

Pročitajte takođe

Najbolja taktika za trik-pitanja na razgovoru za posao je – istina

Najbolja taktika za trik-pitanja na razgovoru za posao je – istina Tokom intervjua za posao …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *