Societe Generale banka ponudila kredite malim preduzećima iz prerađivačke proizvodnje, transporta, skladištenja i upravljanja otpadom
Izvor: eKapija

Societe Generale banka je prva banka u Srbiji koja uvodi novi pristup malom biznisu, segmentirajući pravna lica i preduzetnike, sada prema privrednim delatnostima u okviru kojih posluju i njihovim osnovnim potrebama, umesto samo prema visini njihovih prihoda.

Banka je uvrstila u svoju ponudu novi paket proizvoda i usluga za male privredne subjekte i preduzetnike. U pitanju su klijenti iz dva podsegmenta: prerađivačke proizvodnje, kao i transporta, skladištenja i upravljanja otpadom.

Specijalno za klijente koji se bave prerađivačkom proizvodnjom, Societe Generale banka pripremila je Investicioni EIB kredit sa kamatnom stopom od 5,5% + 3 mesečni Euribor, uz mogućnost još niže kamatne stope ukoliko i zaposleni u preduzeću otvore račun uSociete Generale banci, uz prenos zarade. Kao dodatnu finansijsku olakšicu, banka je za zaposlene u preduzeću obezbedila povoljnije kamatne stope za stambene, keš i kredite za refinansiranje, kao i posebne pogodnosti za vlasnike kompanija, u segmentu prerađivačke proizvodnje, kojima je obezbeđen paket pogodnosti uz popust za lični račun i mogućnost lizinga u saradnji sa „SogeLease Srbija“ za svoje lično vozilo, uz kamatnu stopu od 4,99% + 6 mesečni Euribor.
baner1
Banka prepoznaje značaj preduzetnika za celokupnu industriju, stoga je novim paketom proizvoda obuhvaćen i segment transporta, skladištenja i upravljanja otpadom. Za klijente koji se bave ovom delatnošću, Sosijete ženeral banka nudi lizing uslugu za kupovinu vozila (kombi vozila, kamioni, autobusi, prikolice, viljuškari) sa kamatnom stopom od 4,99% + 6 mesečni Euribor, uz brzinu odobrenja zahteva od 24 do 48 časova. Mogućnost manje kamatne stope, klijent može ostvariti, ukoliko i zaposleni u preduzeću otvore račun u Societe Generale banci, uz prenos zarade. Ove specijalne kamatne stope važe i za kupovinu ličnog vozila vlasnika preduzeće iz ovog segmenta industrije.

– Strateško opredeljenje Societe Generale banke Srbija, da nastavi da pruža podršku u razvoju malih preduzeća najbolje ilustruje specifičan pristup u podeli među pravnim licima i preduzetnicima i jedinstven paket proizvoda, koji smo kreirali u skladu sa njihovim potrebama. Osluškujući upravo te potrebe, klijentima nudimo proizvode i usluge visokog kvaliteta, što potvrđuje da u potencijal malih preduzeća, zaista duboko verujemo – navodi Verica Radovanović, direktorka odeljenja za mali biznis.

U nameri da se još više približi klijentima, ova banka pruža mogućnost izlazaka ličnih bankara na teren, kako bi dodatno ubrzala proceduru, i olakšala poslovanje. U skladu sa tim nastojanjem je i moto ove banke: Veliko poštovanje za mali biznis.