Švajcarska IT kompanija Consulteer otvorila Coworking prostor u Zrenjaninu – U planu i nova zapošljavanja
| Izvor: eKapija

Švajcarski Consulteer obeležio je tri godine uspešnog prisustva u Zrenjaninu otvaranjem novog poslovnog prostora i najavom novih zapošljavanja u narednom periodu, prenosi sajt Grada Zrenjanina.

Direktor te IT kompanije Maurus Ridveg istakao je da u narednom periodu rad kompanije u Zrenjaninu podrazumeva još bolju saradnju s lokalnom zajednicom, obrazovnim ustanovama i pružanje šanse talentovanim programerima da doprinesu uspehu kompanije.

– Mi smo još mlada kompanija i nudimo zaposlenima da samostalno rade na projektima i na savremenim tehnologijama. U naredne tri godine planiramo da povećamo broj zaposlenih na 30 i da se dalje razvijamo, zbog čega smo i otvorili ovaj novi prostor – naglasio je Ridveg, a prisutne su pozdravili i suvlasnik kompanije Dragoslav Milovanović i tehnički direktor Robert Jenei.

Kompanija Consulteer bavi se razvojem softvera i mobilnih aplikacija, a Coworking zajednički radni prostor koji je sada otvoren otvara nove mogućnosti za širenje kompanije, njenih aktivnosti i novih ideja.