Telekom Srbija otvorio mts Premium biznis centar – U Beogradu prva specijalizovana poslovnica namenjena malim i srednjim preduzećima
| Izvor: eKapija

Kompanija Telekom Srbija otvorila je danas u Beogradu prvi mts Premium biznis centar, čije su usluge isključivo namenjene malim i srednjim preduzećima, a za narednu godinu je najavljeno otvaranje još dva centra na teritoriji Srbije.

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk je, na svečanom otvaranju centra, rekao da je reč o potpuno novom konceptu saradnje sa preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.

– To je prvi centar ove vrste i mesto gde će preduzetnici, odnosno njihovi zaposleni, moći da dođu, i gde će se Telekom Srbija postaviti prema njima više kao partner, a ne kao prodavac usluga – izjavio je Ćulibrk.

Ideja Telekoma je, prema rečima izvršnog direktora za poslovne korisnike, Petra Popovića, da se u sledećoj godini otvore još dva ovakva centra u Srbiji, i to van Beograda.

MTS je, prema njegovim rečima, na osnovu detaljne analize zahteva i potreba malih i srednjih preduzeća, kreirao specijalne prodajne kanale, servisnu podršku i posebne ICT servise za ovaj segment korisnika.

Kako bi izašao u susret njihovim zahtevima, Telekom Srbija je već u ovoj godini gotovo u svakom velikom gradu otvorio specijalizovano prodajno mesto, gde korisnici mogu da se informišu kao i da kupe servise.

– Cilj nam je da ovom segmentu korisnika budemo prvi izbor, tako da ćemo dalje investirati, kako bismo unapredili i poboljšali korisničko iskustvo, uveli nove servise, inova rešenja, a sve u cilju da poslovnim korisnicima obezbedimo da vode svoj biznis što efikasnije i bolje – kaže Popović.

Koncept mts Premium biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća u delu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje, u prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. U ovom multimedijalnom centru, korisnici mogu da sve svoje obaveze završe na jednom mestu, bez čekanja.