Telekom Srbija otvorio mts Premium biznis centar – U Beogradu prva specijalizovana poslovnica namenjena malim i srednjim preduzećima

Telekom Srbija otvorio mts Premium biznis centar – U Beogradu prva specijalizovana poslovnica namenjena malim i srednjim preduzećima
| Izvor: eKapija

Kompanija Telekom Srbija otvorila je danas u Beogradu prvi mts Premium biznis centar, čije su usluge isključivo namenjene malim i srednjim preduzećima, a za narednu godinu je najavljeno otvaranje još dva centra na teritoriji Srbije.

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk je, na svečanom otvaranju centra, rekao da je reč o potpuno novom konceptu saradnje sa preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.

– To je prvi centar ove vrste i mesto gde će preduzetnici, odnosno njihovi zaposleni, moći da dođu, i gde će se Telekom Srbija postaviti prema njima više kao partner, a ne kao prodavac usluga – izjavio je Ćulibrk.

Ideja Telekoma je, prema rečima izvršnog direktora za poslovne korisnike, Petra Popovića, da se u sledećoj godini otvore još dva ovakva centra u Srbiji, i to van Beograda.

MTS je, prema njegovim rečima, na osnovu detaljne analize zahteva i potreba malih i srednjih preduzeća, kreirao specijalne prodajne kanale, servisnu podršku i posebne ICT servise za ovaj segment korisnika.

Kako bi izašao u susret njihovim zahtevima, Telekom Srbija je već u ovoj godini gotovo u svakom velikom gradu otvorio specijalizovano prodajno mesto, gde korisnici mogu da se informišu kao i da kupe servise.

– Cilj nam je da ovom segmentu korisnika budemo prvi izbor, tako da ćemo dalje investirati, kako bismo unapredili i poboljšali korisničko iskustvo, uveli nove servise, inova rešenja, a sve u cilju da poslovnim korisnicima obezbedimo da vode svoj biznis što efikasnije i bolje – kaže Popović.

Koncept mts Premium biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća u delu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje, u prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. U ovom multimedijalnom centru, korisnici mogu da sve svoje obaveze završe na jednom mestu, bez čekanja.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *