„Tvoja karijera počinje ovde“ – EY organizuje novi program neformalne edukacije
| Izvor: eKapija

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) po drugi put organizuje program neformalne edukacije mladih u Republici Srbiji pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatimaće biti omogućene stipendije i prakse u EY Srbija, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2017. godine. Finalno takmičenje -biznis simulacija biće održanau martu mesecu 2017. godine godine u Beogradu, a takmičiće se 20 najboljih kandidata.

Za program „Tvoja karijera počinje ovde“ mogu se prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi u prostorijama kompanije EY u Beogradu.

Program „Tvoja karijera počinje ovde“ se po drugi put realizuje u Republici Srbiji, dok je prošle godine po prvi put realizovan i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pokazao se kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene, navela je kompanija u saopštenju.

– Jedan od najvećih izazova današnjice, kada je tržište rada u Srbiji u pitanju jeste zapošljavanje mladih bez iskustva. Izuzetno sam ponosna na činjenicu da je kompanija EY, kao multinacionalna kompanija prepoznala njihovu snagu i ogorman potencijal. Sa tim u vezi, ovaj projekat ima cilj da zajedničkim snagama Univerziteta u Srbiji i kompanije EY olakša mladima put do zaposlenja, ukaže na značaj radne prakse, kao i značaj veština upravljanja karijerom – istakla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Način prijavljivanja za kandidate:
CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 15. februara 2017. Ogodine na mail: hr.serbia@rs.ey.com; Selekcija učesnika biće vršena na osnovu dostavljenih biografija.

Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ pratite FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Datumi realizacije programa:

Grupe će biti organizovane u periodu decembar 2016. / mart 2017.
Finalno takmičenje najboljih 20 studenata:mart 2017. godine
Realizacija praksi za najboljih 10 studenata: u periodu oktobar 2017. – maj 2018. godine.