Udruženje poslovnih žena bira najbolje preduzetnice – Otvoren konkurs za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2015“
| Izvor: eKapija

Sa prošlogodišnje dodele nagrada Udruženje poslovnih žena Srbije, po deveti put, 1. juna ove godine raspisalo je konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja 2015“.

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.
baner1
Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu“ i za „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje“.

Pored osnovnih nagrada, Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava praksu da svake godine i Specijalnim priznanjima nagradi najbolje preduzetnice.

Rok za prijavu kandidatkinja je 19. jun 2015. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, upustvo za prijavljivanje, kao i formulare za prijave možete potražiti na sajtu: www.poslovnezene.org.rs.

Nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama u Srbiji, koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva.
Kao brend Udruženja poslovnih žena Srbije nagrada se dodeljuje od 2007. godine.

U prethodnih osam godina na ovom događaju je promovisano oko 400 žena, njih 95 je dobilo nagrade i priznanja, a 4 od njih su istovremene proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Svečanost dodela nagrada održaće se poslednje nedelje u oktobru 2015. godine u Beogradu, a tačan termin biće blagovremeno objavljen.