Uređaj koji štampa direktno na majicama – Pokrenite posao uz pomoć najnovijih „Epson“ inovacija
Izvor: eKapija

Kompanija „Epson“ predstavila je na sajmu „Grafima“ u Beogradu inovativna rešenja za produkciju slika – od amaterske fotografije do profesionalnih otisaka koji se koriste u komercijalne svrhe.

Predstavljen je prvi štampač koji štampa direktno na majicama, model „SureColor SC-F2000“ koji je za posetioce sajma izložen na štandu „Epson“-ovog partnera, firme „ProSign“. Kako bi konsolidovao svoju poziciju lidera u oblasti štampe fotografija i zaokružio ponudu inovativnih Ink Tank System štampača, „Epson“ je takođe predstavio i prvi šestobojni A3+ štampač, L1800, koji nudi neprevaziđeno nisku cenu po odštampanoj fotografiji.
baner1
Kako digitalna štampa na tekstilu u svakom pogledu prevazilazi tradicionalne metode, ne samo po pitanju kvaliteta, uštede i ekološke prihvatljivosti, već i po pitanju slobode dizajnera da budu kreativni sa detaljima i bojama, „Epson“ želi da zameni postojeće tehnologije kompletnim rešenjima koja će odgovoiti na sve potrebe ovog segmenta tržišta.

Model „SureColor SC-F2000“ je poslednja inovacija u štampi direktno na odeći. Ovaj štampač nudi kvalitetnu i brzu štampu na majicama uz fleksibilnost koja dizajnerima daje potpunu slobodu da izraze svoju kreativnost. Dugogodišnje znanje i iskustvo iz oblasti štampe rezultiralo je ovim ekološki prihvatljivim štampačem koji briljira u
preformansama i nudi niske troškove održavanja, kažu u kompaniji „ProSign“, parnerskoj firmi „Epspon“-a.

Na štandu „ProSign“-a predstavljeni su i štampač za tekstil „SureColor SC-F6000“, kao i 64-inčni štampač za reklamne materijale „SureColor SC-S30610″koji se već pokazao i dokazao u praksi.

Svi pomenuti modeli dokazuju da „Epson“, pored kvaliteta, takođe obraća pažnju na troškove štampe, bilo da je u pitanju foto štampač za amatere, bilo da je u pitanju LFP za profesionalna okruženja. Zbog toga ovi modeli predstavljaju idealna rešenja za pokretanje malog biznisa u uslovima gde su produktivnost, ekonomičnost i pouzdan kvalitet imperativi za uspešno poslovanje, dodaje se u saopštenju.

Ukoliko želite da saznate više o ceni i mogućnostima kupovine, obratiti se kompaniji „ProSign“.