Viber lansira Javne naloge – Lakše povezivanje firmi i brendova sa globalnim tržištem

Viber lansira Javne naloge – Lakše povezivanje firmi i brendova sa globalnim tržištem
| Izvor: eKapija

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavio je u sredu, 9. novembra 2016. godine, lansiranje „Javnih naloga“ koji će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa više od 800 miliona Viberovih korisnika na lični, intuitivni i neometan način. Putem Javnih naloga Viber sada nudi paket rešenja za firme, brendove i javne ličnosti u cilju interakcije sa globalnom publikom putem korišćenja različitih opcija „1-na-1 četovanja“ i javnih objava preko svoje integrisane intuitivne platforme.

– Putem Vibera ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. Danas predstavljamo način da se oni, takođe, povežu i sa firmama i partnerima – izjavio je Majkl Šmilov, glavni operativni menadžer kompanije Viber.

Prva grupa funkcija omogućiće firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem Vibera kroz razmenu poruka i bogati interfejs koji se može prilagoditi najrazličitijim potrebam.

Iz Vibera kažu da se Javni nalozi, kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po uspešnom otvaranju Javnog naloga administratorima i učesnicima je omogućeno da naširoko komuniciraju na lak, direktan i personalizovan način sa svojom publikom, čime će na autentičan način predstaviti smisao svog brenda. Javni nalozi će omogućiti i slanje poruka pratiocima na više načina, i to putem postojećih CRM-ova, uživo i manuelno – putem „jedan-na-jedan četova“ – ili preko čet-botova. Dodatno, Javni nalozi će nuditi i kanale za lakše pronalaženje kompanija i brendova, direktnu integraciju putem Viber API i najširi opseg komunikacije putem Javnih četova.

Javni nalozi su sada dostupni na globalnom nivou, sa već postojećim partnerima kao što su medijski portal Huffington Post, info-portal Yandex i portal za vremensku prognozu The Weather Channel, koji će uskoro predstaviti svoja rešenja.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *