„Windows“ aplikacija za kontrolu i evidenciju rada – Odlično rešenje za mala i srednja preduzeća
| Izvor: eKapija

Kompanija „Microsoft“ predstavila je „Windows“ aplikaciju za kontrolu i evidenciju rada zaposlenih, namenjenu preduzećima i poslovnim sistemima. Aplikacija pod nazivom „Evidencija Radnog Vremena“ (ERV) savršeno je rešenje za mala i srednja preduzeća, jer poslodavcima i zaposlenima u svakom trenutku pruža uvid u stanje i kontrolu rada u realnom vremenu. Tako se u okviru ERV sistema vodi evidencija bolovanja, korišćenja godišnjih odmora i službenih putovanja, a sistem preračunava i informacije o prekovremenom radu.

Tokom specijalne akcije, sva preduzeća koja u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2015. godine kupe bilo koji „Windows“ tablet ili „2 u 1“ uređaj, na poklon dobijaju ovu aplikaciju za kontrolu i evidenciju rada zaposlenih.

ERV sistem funkcioniše tako što zaposleni na tabletu unosi jedinstveni PIN kod nakon čega bira ponuđenu akciju kao što je – dolazak na posao, odlazak na pauzu, službeni ili privatni izlazak i druge aktivnosti.
baner1
Na osnovu prikupljenih podataka moguće je na dnevnom ili proizvoljno odabranom vremenskom periodu, prikazati podatke u vidu izveštaja. Dobijeni izveštaji daju potpun presek rada zaposlenih u dužem vremenskom periodu, odnosno odražavaju kvantitet i kvalitet njihovog rada i zamenjuju manuelno vođenje evidencije. Podacima u okviru ERV sistema može se pristupiti bilo kada, sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja.

Link ka aplikaciji možete pronaći OVDE.