Zapošljavanje u kompaniji Delphi ne prestaje – Posao već dobilo 1.400 ljudi, mesečno 500 novih prijava
| Izvor: Dnevnik

Kompanija Delphi privodi kraju sve građevinske radove na novoj fabrici u Novom Sadu i sada smo u novoj hali koja je prostrana i opremljena najsavremenijom opremom, kažu iz te američke automobilske industrije u kojoj je trenutno zaposleno 1.400 Novosađana, a koja ne prestaje da prima nove radnike.

Delphi nastavlja aktivno zapošljavanje na različitim pozicijama, a naročito su im potrebni operateri na montaži i sečenju, radnici u magacinu i održavanju, ali i specijalisti, poput inženjera i ostalih pozicija u proizvodnji, logistici i kvalitetu.

– Naša kompanija mesečno primi oko 500 prijava, a svi potencijalni kandidati mogu nam poslati svoju radnu biografiju na zvaničnu mejl adresu za konkurisanje delphiposao;@delphi.com ili nam doneti lično u fabriku na adresu Privrednikova 20, Radna zona Sever 2 – kažu u kompaniji Delphi.

Iako ta američka kompanija konstantno prima nove radnike, ima i onih koji su nakon nekog vremena napustili firmu jer se, kako kažu u kompaniji, nisu pronašli u toj industriji. Ipak, to nije imalo značajan uticaj na njihovo poslovanje, što potvrđuje i podatak da su u protekla dva meseca zaposlili još 200 ljudi.