Kurs Grafike i Dizajna

Naučite osnove grafičkog dizajna. Savladajte rad u profesionalnim programima za grafiku i dizajn.

Molimo Vas da popunite formu

Za pohađanje ove obuke potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows i želja za napredovanjem i usavršavanjem.

Kurs grafičkog dizajna je namenjen pre svega početnicima kao i osobama koje poseduju neko predznanje kada je u pitanju grafički dizajn i upotreba Adobe alata. Osmišljeno na pravi način kako bi polaznici savladali konkretne stvari i najbrže ovladali tehnikama za grafiku i dizajn kao i obradu fotografije. Ovaj kurs je takođe namenjen ljubiteljima profesionalnih programa koje koriste grafički dizajneri, fotografi i dr.

Adobe Photoshop

Upoznavanje i rad sa najboljim  programom kada je u pitanju grafika, dizajn, obrada fotografije. Tipografija, retuširanje i priprema za štampu. Upoznajte moć ovog fantastičnog programa.

Adobe illustrator

Kada je u pitanju crtanje, izrada logoa, flajera i uopšte rad sa vektorskim programima, imamo čast i zadovoljstvo da se upoznamo sa Illustratorom. Program koga koriste najveći profesionalci kada je u pitanju grafički dizajn. Naučite da sami uradite pripreme za vizit karte, postere, blokove. Kompletna izrada vizuelnog identiteta.

Adobe Rush

Program novije generacije namenjen video produkciji. Predstavljamo Vam njegove mogućnosti. Naučićete da pravite kraće video reklame i reklamne spotove bez mnogo truda. Obzirom da je iz porodice Adoba,njegovi fajlovi se mogu obrađivati naknadno i u Adobe Premier Pro,After Effects-u itd.

Adobe XD

Budućnost kada su u pitanju aplikacije za android i IOS kao i Web page builderi. Naučite  kako da napravite aplikacije koje mogu raditi na android platformama, bez znanja programiranja.

Adobe Spark

Hteli biste da napravite reklamu za Facebook, Instagram Linkedin, Twiter, story ili običan post. Adobe Spark Vam nudi savršeno rešenje. Naučite da napravite reklamu ili post za pet minuta!

Adobe Bridge

Upoznavanje sa programom za pregled i detaljni prikaz slika i svih elemenata po potrebi. Prilagođavanje interfejsa radi lakše upotrebe i kordiniranje između programa.

ŠTA DOBIJAM OVIM KURSOM?

Nakon završenog kursa, Vi ćete biti stručno osposobljeni za samostalni rad, kao i da se vizuelno i grafički izrazite kroz obrađivanje raznih fotografija ili crtanje i kreiranje sadržaja, kako za web, tako i za štampanje. Sa Adobe programima moći ćete da sami pravite vizit karte, flajere, postere, pravite pripremu za štampu, dizajn aplikacija za android telefone, web reklame. Naučićete osnove kada je u pitanju rad sa fotografijom, retuširanje, fotomontaža. Uz to učite i tipografiju, psihologiju boje izgled i kompoziciju stranica. Ova veština i znanje može Vam pomoći u daljoj karijeri, u pronalaženju boljeg i zanimljivijeg posla ili da unapredite već postojeći posao i učvrstite svoj status u firmi.

Dinamika kursa i trajanje

 

Vreme trajanja kursa po planu iznosi 45 dana. Planirano je 24 časa i to po sledećem redosledu:

  • Adobe Photoshop – 8 časova
  • Adobe Bridge – 2 časa
  • Adobe Illustrator – 8 časova
  • Adobe Indesign -2 časa
  • Adobe XD – 2 časa
  • Adobe Rush- 1 Čas
  • Adobe Spark – 1 čas

Po potrebi grupe trajanje kursa može biti promenjeno.

Broj polaznika ograničen. Prijavi se na vreme i obezbedi svoje mesto!

U grupi je maksimalno šest polaznika (važi samo za grupe koji pohađaju kurs uživo), jer smatramo da je tako kvalitet obuke na najvećem nivou.

Takođe, ovo je kurs gde polaznici imaju priliku da uče konkretne stvari koje će upotrebljavati za dalji rad, tako da su termini i održavanje časova unapred planirani. Polaznici koji se odluče da upišu kurs moraju biti saglasni sa navedenim pravilima.

Održavanje časova: Dogovor!

VREME JE DA KRENEMO 

Share This