Letnji kamp Digitalnog Marketinga i društvenih mreža!

Treća najplaćenija profesija na svetu!  

 

ONLINE OBUKA!

Prijavite se

Naučite jedno od najtraženijih zanimanja u zemlji i svetu – od sada i u Srbiji! Uz pomoć naših stručnih predavača moći ćete da naučite kako da se profesionalno oglašavate na Facebooku i Instagramu, kako da uspešno vodite profile na ovim društvenim mrežama, koje su strategije uspešnog poslovanja – na 100% praktičan način!

Priključite se digitalnoj revoluciji koja je i u našoj zemlji u punom zamahu. Pronađite posao ili poboljšajte poziciju na kojoj radite. Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Šta

dobijam ovom obukom?

Uz pomoć ovog letnjeg kampa postaćete traženi stručnjak

Jednostavno, naučićete kako da napravite i vodite Facebook stranicu, kako da napravite Facebook i Instagram reklamu, kako da obrađujete slike u najpoznatijim foto i video editorima. Sve ovo vam omogućava da radite u bilo kojoj firmi u zemlji i inostranstvu jer stručnjak za digitalni marketing je svima potreban. A uspešno možete pokrenuti ili unaprediti i sopstveni  biznis.

Nema uspešnog posla bez dobro razrađenje Facebook strane. Naučićemo kako da je uspešno napravimo.

Facebook reklama je najbolji način da doprete do kupaca u Srbiji. Naučićemo da je uspešno kreiramo.

Kako se reklamirati publici na Instagramu. Uz pomoć Instagram reklame do dobrih rezultata.

Vizuelni sadržaj je najvažniji. Uz Canvu ćete naučiti da obrađujete slike kao profesionalac.

Saznajte više! Pozovite odmah

069 50 100 57

Kako funkcioniše obuka?

Jednostavno se prijavite putem kontakt forme ili telefona:    069 50 100 57

Sekretar našeg centra će Vas kontaktirati, odgovoriti na sva Vaša pitanja i objasniti kako da se prijavite za obuku.

Potpuno praktična nastava

Predavač na kampu je apsolutni ekspert na polju digitalnog marketinga i edukacije. Garantujemo upotrebljivost nastave.

Nastava je 100% praktična, bez teorije. Znanje koje budete stekli na ovom praktičnom letnjem kampu koji traje 5 nedelja odmah je primenjivo. Možete samostalno pokrenuti ili unaprediti sopstveni biznis, a možete raditi i kao digital marketing menadžer, content editor, community manager, virtuelni asistent, itd.

Uz pomoć obuke za Digital Marketing Menadžera sam došla do praktičnih znanja i veština koje su mi omogućile da dobijem zaposlenje.

Jovana Crnić

Fantastična obuka,fantastični predavači. Preporuka svima.

Dragana Tasić

Supruga i ja smo nakon obuke otvorili agenciju za Digitalani marketing. Obuka je svakako pomogla.Hvala na strpljenju koje ste imali sa nama.

Nenad i Milena

Zahvaljujući obuci sada sama No1 u preduzeću. Ucvrstio sam svoj polozaj i konacno radim posao koji volim.

Predrag Nikolić

Koliko traje, kolika je cena obuke i da li se isplati?

Obuka traje pet nedelja.

Uživo predavanja su jednom nedeljno, svakog četvrtka od 20 do 21:30h a snimak predavanja će Vam biti dostupan ukoliko ste nešto propustili ili budete želeli da iznova pogledate.

Konsultacije sa predavačem Andjelijom su neograničene.

Cena obuke je 10.000 dinara za uplatu iscela ili 12.000 dinara ukoliko plaćate na dve rate po 6.000 dinara.

Početna plata zaposlenih u digitalnom marketingu je 55.000 dinara.

NOVO U SRBIJI

Ukoliko se naknadno odlučite da kompletirate stečeno znanje i naučite kako da pravite sajtove bez dana znanja programiranja ili poznavanja bilo kog programskog jezika stojimo Vam na raspolaganju. Radićemo u najmodernijoj platformi, WordPressu i jedini u Srbiji ćete raditi u najpopularnijem programu za dizajniranje sajtova – DIVIJU. Takođe, naučićemo Vas i SEO optimizaciji kako biste uvek bili na prvoj strani Google-u, optimizaciji za mobilne telefone, kao i profesionalnom reklamiranju na Google-u. Znanje ćete dopuniti kroz još 8 praktičnih časova u trajanju od 8 nedelja. Tada stičete pravo za MASTER DIPLOMU i polaganje ONLINE završnog ispita u centru “Eduka Plus”. Vaša diploma će biti sertifikovana i priznata kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ova sertifikovana (premium) varijanta online kursa za digitalni marketing otvoriće Vam mnoga vrata u digitalnom svetu. Očekuju Vas i dodatni popusti kao polaznika centra Eduka Plus.

Za sve detalje pozovite sekretara centra na: 069 50 10 057.

Ova premium varijanta takođe podrazumeva da ćete na godinu dana od centra “Eduka Plus” dobiti na korišćenje (poklon) i najmoderniji program za dizajniranje sajtova DIVI (koji inače košta 250$), kao i pro-hosting za Vaš sajt (koji inače košta 100$). Kada registrujemo uplatu pod Vašim imenom, na Vaš email će stići konfirmacijski KOD kao potvrda da imate svoje mesto na kursu.

Broj mesta je limitiran.

PREDAVAČ NA LETNJEM KAMPU

Anđelija Marinković

Anđelija Marinković

CEO Digital Masters & Lecturer

Da li ste spremni da krenemo?

Share This