+381 65 50 100 55 ili +381 18 512 535 info@edukaplus.com

POSTANI OFFICE MANAGER

Osigurajte efikasnost, organizaciju i uspešno vođenje svog poslovanja uz našu OFFICE MANAGER obuku!

SERVICES

Zašto baš upisati ovu obuku:

Upisom ove obuke unapredićete veštine upravljanja, stičući konkurentske prednosti na tržištu rada. Pružamo praktične vežbe i stručno vođstvo za osnaživanje vaše karijere kroz usavršavanje. Naš program prilagođava se vašim potrebama, omogućavajući vam da odmah primenite stečeno znanje.

Pružićemo vam realne uvide u izazove koje ćete susretati kao Office Manager. Naša mreža polaznika pruža priliku za povezivanje i razmenu ideja sa kolegama iz različitih sektora. Vaša investicija u ovu obuku će se brzo isplatiti kroz unapređenje veština i otvaranje novih mogućnosti za napredovanje.

Nakon završetka obuke, dobićete priznatu diplomu koja će dodatno pojačati vašu profesionalnu reputaciju i otvoriti vrata ka boljim pozicijama. Takođe, usredsređenost programa na praktične veštine znači da ćete biti spremni da rešavate izazove stvarnog radnog okruženja čim se vratite na posao.

Predavanja

Kako se odvijaju predavanja

Predavanja se odvijaju u udobnom online okruženju uz pomoć naše platforme eduka.plus. Nisu potrebne posebne instalacije. Dobićete korisničko ime i šifru za pristup i možete gledati časove u bilo kom trenutku, koliko god puta želeli.

Naša misija je da vam pomognemo na putu do uspeha!

Upravo zbog toga smo vam pripremili jasan i razumljivi program i specijalne cene koje svako može priuštiti da investira u sebe.

Program kursa OFFICE MANAGER

 1.Zaduženja posla office manager-a
2. Office paket – word+excel
poseduje
jedan office manager?
3. Rad na cloud-u
4. Komunikacije i rad sa email-om
5. Komunikacije telefonom
6. Vođenje društvenih mreža
7. Održavanje sajta
8. Poslovna korenspodencija
9. Osnove računovodstvenih i poslovnih dokumenata
10. Organizacija i rad sa google kalendarom
11. Organizacija događaja
12. Rešavanje konflikata
13. Upotreba interneta za prikupljanje poslovnih informacija
14. HR administracija – prijave i odjave

 

 TESTIMONIALS

Šta kažu naši polaznici

Kupili smo obuku Office Manager i rezultati su bili neverovatni! Stvorili smo efikasniji radni prostor i naš tim je postao mnogo bolje organizovan. Definitivno vredno uloženog vremena!

Lara Krstić

Direktor prodaje

Ovo iskustvo je bilo inspirativno i praktično. Obuka me je naučila kako da se suočavam s izazovima na radu i kako da optimizujem našu radnu sredinu. Definitivno vredi svake sekunde uložene u učenje

Jana Milenković

Tim lider

Ova obuka je promenila način na koji pristupam svakodnevnim zadacima. Stvarno sam naučila kako da se nosim s izazovima i bolje upravljam vremenom. Preporučujem je svakome ko želi da napreduje u svetu menadžmenta.

Milan Jović

Administrativni asistent

Zahvaljujući Office Manager obuci, postala sam mnogo samouverenija u svojoj ulozi. Naučila sam kako da uspešno koordiniram različite timove i postignem ciljeve efikasnije nego ikada pre.

Sanja Trifunović

Office manager

Prijavite se