Program bez kog se ne može zamisliti rad u bilo kojoj kancelariji, na bilo kojoj poziciji

ZAŠTO EXCEL?

Microsoft Excel je program za tabelarne kalkulacije (tzv. spredšit program) softverske kuće Majkrosoft. Može se koristiti za radne listove, ali i iskazati u obliku tabela, lista, grafikona, formula i drugih struktura. Poznavanje Excel-a bitno je za sva zanimanja – od komercijalista i revizora, preko dizajnera, finansijskih analitičara, bankara i konsultanata, pa sve do naučnih radnika, bibliotekara, nastavnika, profesora, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera. Sada kada znate šta je Excel, prepustite nama da vas naučimo kako se on koristi u praksi! Poznavanje rada u Excel-u kao još jedna stavka u vašem CV-u omogućiće vam brži i lakši put do posla.

Prijavite se

Prvi čas je potpuno je besplatan!

Svi naši predavači su iz prakse! Garantujemo upotrebljivost nastave!

Vodimo računa da radimo na realnim primerima i da imamo odgovor na svako Vaše pitanje. Naši iskusni treneri će se potruditi da Vam prenesu znanje koje koriste u sopstvenom poslovanju. Znanje koje dobijate je potpuno primenjivo u svim situacijama!

Na kraju obuke dobijate sertifikate!
Na kraju uspešno završene obuke, Centar za poslovne veštine “Eduka Plus” Vam izdaje potpuno validni i priznati sertifikat.

Da li ste spremni da krenemo?

Share This