Naučite kako da poboljšate Vaš online biznis!

Savladajte tehnike fotografije kroz praktične primere!

Nisu potrebni skupi fotoaparati. Obuka je prilagođena tako da je možete pohađati i sa mobilnim telefonima. Slikanje u studijskim uslovima.

Naučite obradu fotografija kroz Photoshop i lightroom. Na kraju kursa sertifikat.

Studijska fotografija

Dobra fotografija prodaje proizvod. Ukoliko to znate onda smo na pravom putu. U vremenu u kome živimo gde postoje  video reklame, internet, časopisi, novine, televizija,  primorani ste da na svaki element stavljate akcenat. Naučite kako da Vaš proivod izgleda poželjno  i profesionalno.

Fotografija Mobilnim Telefonom

Budimo svestni da fotografija čini 50% dizajna Vašeg sajta. Mobilnim telefonom možete da uradite pristojan posao. Ukoliko znate pod kojim uglovima i na koji način slikati proizvod. Dakle nisu prekopotrebni skupi DSLR aparati i kamere. Naučite osnovne tehnike pravilnog slikanja.

Softbox Fotografija

Pod dobrim uglom i sa dobrim osvetljenjem možete napraviti ozbiljne korake u vašem radu i biznisu. Naučićemo kako slikati u studijskim uslovima, ali  i kako da sami napravimo svoj studio za manje od 2000 RSD.

KOLIKO TRAJE KURS I KAKVA JE DINAMIKA ČASOVA ?

Prijavite se

Broj časova planiranih za obuku je 21. Obuka traje 7 radnih dana u trajanju od 3 školska časa.

Krećemo sa upoznavanjem i tehnikama u fotografiji od samih osnova.

Načini i tehnike fotografisanja proizvoda. Osvetljenje, White balans, ISO i dr. Postavljanje osvetljenja i kreiranje studija.

Fotografisanje: šalova, nakita, naočara , običnog akcesoara, garderobe, obuće, hrane itd. Postavljanje i izrada alternativnog studija i softboksa.

Zadnja dva dana predviđena su za sređivanje fotografija u programima Adobe Photoshop i Lightroom  kako bi ih pripremili za Woocommerce, Shopify, Magento ili bilo koju drugu platformu. Obuka se izvodi kod nas u školi na našim računarima.

Dakle naučićemo osnove u radu sa profesionalnim programima za obradu fotografije.

Prijavite se

KOLIKA JE CENA OBUKE I KOJI SU NAČINI PLAĆANJA?

 

Kurs primenjene fotografije namenjen     je 

svakome ko želi da unapredi svoje poslovanje i poveća prodaju na internetu, kao i za same zaljubljenike u fotografiju.

Naučićete osnovna pravila fotografije kada je u pitanju slikanje proizvoda za online marketing i prodaju. 

Kako da sami napravite softboks i svoj studio za manje od 2000 RSD. 

Saznaćete kako da fotografištete  svoje  proizvode, odeću, razne  akcesoare, naočare, marame, garderobu, obuću, nakit itd. 

Naučićete osnove fotografije na praktičan i  primenljiv način. 

Nakon toga sledi obuka za obradu fotografija u Photoshop-u i Lightroom-u. 

Nisu Vam potrebni skupi aparati i kamere. Kurs je prilagođen Vama, tako da se tokom obuke može raditi i mobilnim telefonima. 

Obuka traje 7 radnih dana. Termini održavanja zavise isključivo od  polaznika, odnosno usklađujemo časove na  osnovu Vaših obaveza, koliko to uslovi  dozvoljavaju. 

Cena kursa je 12000 RSD i može se isplatiti u dve rate. Prva rata se plaća  odmah po  polasku,  a druga  rata na kraju  ili u zavisnosti od  dogovora sa predavačem.  

Takođe, cena kursa može biti i 10000 RSD ukoliko se plaća u celosti. 

 

 

Share This