Kurs

Digital Marketing Menadžer

UŽIVO!

Najtraženije zanimanje! Praktična 

obuka

Prijavite se

Naučite jedno od najtraženijih zanimanja u zemlji i svetu – od sada i u Srbiji! Uz pomoć naših stručnih predavača moći ćete da naučite kako da kreirate Facebook i Instagram reklame, kako da se promovišete na Google-u i naravno, kako da napravite web sajt!

Priključite se digitalnoj revoluciji koja je i u našoj zemlji u punom zamahu. Pronađite posao ili poboljšajte poziciju na kojoj radite. Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Šta

dobijam ovom obukom?

Uz pomoć obuke digital marketing menadžer postaćete traženi stručnjak

Jednostavno, naučićete kako da kreirate Google reklame, prilagodite web sajt pretraživaču uz pomoć SEO. Saznaćete kako da napravite i vodite Facebook stranicu, kako da napravite Facebook i Instagram reklamu. Naravno, naučićete kako da pravite i web sajt uz pomoć super alata kao što je WordPress. Koristićemo i DIVI, najmoderniji program za dizajniranje sajtova današnjice. Sve ovo Vam omogućava da radite u bilo kojoj firmi u zemlji i inostranstvu jer stručnjak za digitalni marketing je svima potreban. A uspešno možete pokrenuti ili unaprediti i sopstveni  biznis.

Naučićemo Vas kako da kreirate Google Adwords oglase. Budite uvek na prvoj strani pretrage omiljenog pretraživača.
Facebook reklama je najbolji način da doprete do kupaca u Srbiji. Naučićemo da je uspešno kreiramo.
Nema uspešnog posla bez dobro razrađenje Facebook strane. Naučićemo kako da je uspešno napravimo.
Napravite web sajt sa najmodernijim alatom na svetu. Vaši sajtovi će biti traženi.
Kreiranje web sajta nikada nije bilo lakše. Uz pomoć WordPress-a do profi rezultata bez znanja programiranja.
Nema uspešnog marketinga bez dobrog sadržaja. Naučite kako da pišete za web ili blog.
Kako se reklamirati publici na Instagramu. Uz pomoć Instagram reklame do dobrih rezultata.

Saznajte više! Pozovite odmah

065 50 100 55

Kako funkcioniše obuka?

Jednostavno se prijavite putem kontakt forme ili telefona:    065 50 100 55  

Sekretar naše škole će Vas kontaktirati, odgovoriti na sva Vaša pitanja i objasniti kako da se prijavite na obuku.

Potpuno praktična nastava

Svi naši predavači su iz prakse. Garantujemo upotrebljivost nastave!

Vodimo računa da radimo na realnim primerima i da imamo odgovor na svako Vaše pitanje. Kvalitet nam je najbitnija stvar. Naši iskusni treneri će se potruditi da na Vas prenesu znanje koje koriste u sopstvenom poslovanju. Znanje koje dobijate je potpuno primenjivo u svim situacijama.

Šta kažu drugi o nama?

Prošle godine pohađala sam kurs digitalnog marketinga.

Moji utisci o predavaču, Jeleni Veljković, su više nego pozitivni.

Jelena ima jedinstven i veoma kreativan pristup predavanjima koji dopire do svakog polaznika. Njena želja da kroz lični primer i što više praktičnog rada približi gradivo delovala je inspirativno na mene i svaku lekciju sam savladala bez muke. Uvek nasmejana i pozitivna, čak i u teškim trenucima, bez problema pokreće grupu na rad i drži pažnju tokom celog časa. Koncizna i jasna u predavanju nikada nije ostala nedorečena i uvek je spremna da odgovori na sva pitanja kao i da objasni svaku eventualnu nedoumicu.

Definitivno je jedan od najboljih predavača od kojih sam imala priliku da učim.

 

Marija Milenović

Novinar

Kurs iz digitalnog marketinga u Eduka plus akademiji omogucio mi je da naucim kako da kvalitetno kreiram reklame za prodaju prirodne i organske kozmetike sa kojom se bavim. Strucan i izuzetno pozrtvovan predavac, Jelena je uvek spremna da pomogne polaznicima, da im daje savete i da ih pravilno usmeri.

U Eduka plus akademiji je prijatna atmosfera tako da ih toplo preporucujem.

Milana Miletic

Natural IN cosmetic shop

Pohađala sam izvestan broj časova u nekoliko privatnih škola. Onda sam krenula sa časovima u Educi plus. U prethodnim školama sam imala profesore koji su radili dobro svoj posao i to je bilo to. Medjutim, kada sam krenula na časove  iz Digitalnog marketinga kod preofesorke Jelene Veljkovoć, jednostavno nisam želela da se kurs završi. Profesorka Jelena ume da napravi nastavu vrlo interesantnom, vrlo je duhovita a uz to ume odlično da prenese svoje znanje.Nastava nimalo nije bila suvoparna uz njeno predavanje. Uživala sam na svim njenim časovima. Imala sam znanje o marketingu sa fakluteta, ali uz časove u Educi sam marketingu prišla na jedan zanimljiviji način. Što je najbitnije, sada mogu vrlo uspešno da se bavim Digitalnim marketingom.

Đorđević Ljiljana

Dipl.ecc

Sve pohvale za predavača Jelenu Veljković.Ona je odličan predavač, koji se podjednako posvećuje svima, ulaže veliku ljubav u svoj rad, što se definitivno odražava na njene učenike. Jelena je neko ko zna da motiviše svakog učenika. Veliko hvala Jeleni za časove digitalnog marketinga, i svo znanje koje nam  je pružila. Kako je jednom  rekao Abraham Linkoln „ Najbolji način da predvidite svoju budućnost je da je stvorite“

Tanja

Diplomirani ekonomista

Ја имам само речи хвале за Едуку плус, а поготово за мог предавача Јелену Вељковић. Она је велики професионалац, а пре свега велики човек. Ја могу да похвалим њену љубазност и широкогрудост, њену несебичност, да са нама почетницима подели своје велико знање и да се уједно сви осећамо као једна велика породица . ХВАЛА ВАМ ЈЕЛЕНА ОД СРЦА! Препорука свима.

Aлександар Пешут

Predavac Jelena Veljkovic, vrlo predano i jasno, sa puno entuzijazma, prenosi znanje polaznicima kursa. Veliko hvala za preneseno znanje!😁

Pozdrav!

M.Krstić

Jelena kao predavac izuzetno razumljiva i precizna, vrlo pristupacna i strpljiva sa svakim polaznikom u grupi. Kroz svoje licne projekte detaljno pokazuje primere uspesnih kampanja. Nakon odslusanog kursa daje slobodu korisnicima da joj se obrate za savete i sugestije. Svaka preporuka za takvog predavaca!

Milena

Draga Jelena, hvala na preneseno znanju i na tome sto si bila tu da das odgovor na sva nasa pitanja i uvedes nas u svet digitalnog marketinga. Hvala i na mom radnom mestu, jer ubrzo posle završenog kursa pocela sam da radim za Flert i Tehno i opremu digitalni marketing. Srdačan pozdrav! 

Stanojević Jana

Diplomirani Graficki dizajner

Imao sam veliko zadovoljstvo što mi je predavač na kursu Digitalni Marketing bila Jelena. Dama koja me je svojim pristupom odusevila i trudila se kako bi nam gradivo predoclčila na pravi način. Svoje iskustvo i znanje je nesebično deli sa nama i u konstruktivnom razgovoru sa njom, uvek ima rešenje za sve. Nakon završetka kursa i dalje smo u kontaktu gde svojim savetima daje smernice za dalji rad i napredak. Veliko bravo! 

Lazar Čolovic

Ekonomista

Izuzetno i retko prijatna,otvorena i kvalitetna osoba koja zrači vedrinom i pozitivnošću ,tako da već pri prvom kontaktu svojim osmehom stvara prijatnu atmosferu koja je prisutna na svim njenim časovim.

Vrlo je precizna i jasna prilikom predavanja i sve objasni,ima strpljenja za svakoga ponaosob i ne odustaje i ne prelazi na drugu temu sve dok nije sigurna da je svako od prisutnih shvatio svaki korak.Spremna da vam da savet u svakom trenutku i odgovori na sva vaša pitanja.Šteta što kurs koji sam pohadjala nije potrajao duže,zbog nje poželite da svaki dan idete u školu .

Sve preporuke za Jelenu i želim joj mnogo sreće i uspeha u radu

Ana Pavlis

Avon

Jelena je odličan stručnjak za digitalni marketing, ali je pre svega sjajna osoba i mentorka. Svojim savetima i iskustvom pomogla mi je da svoj talenat, predznanje i znanje koje sam stekao na njenim časovima usmerim na pravom putu. Najvažnije od svega je to što sam zahvaljujući njoj stekao samopouzdanje i počeo da verujem da mogu biti odličan u ovom poslu. Ako ikada budem uspešan u IT svetu i svetu digitalnog marketinga, jedan deo toga je zahvaljujući njenim savetima. Jelena najbolji ste! 

NIkola S.

Diplomirani pravnik, Profimedia

Postovana Jelena , 

Želim da Vam zahvalim na odlicno odradjenom kursu za digitalni marketing. 

Vrlo ste detaljni, a pritom prilično uprošćeno i razumljivo prezentujete. To je naročito bitno nama, početnicima u ovoj oblasti . Takodje sve ono što nas  podučavate je prožeto primerima iz prakse iz različitih oblasti poslovanja (bukvalno od poljoprivrede do idustrije). Pogotovo mislim na deo koji se odnosi na vodjenje drustvenih mreza i izrade sajta. Takodje ste odličan govornik i trener za pokretanje sopstvenog biznisa 🙂 Uzivala sam slusaci Vas. 

 Hvala Vama i hvala celom timu Eduke!

Marija Savić

Turizmolog

Odlična predavačica, prepoznatljiva po svojim razumljivim izlaganjima uz puno praktičnih primera. Svakoj nastavnoj jedinici pristupa na originalan način. Bilo je uživanje sticati saznanja o digitalnom marketingu na njenim časovima. Sve preporuke!

Ana Aleksić

Copywriter

Pre svega, Jelena je sjajna osoba i samim tim odličan predavač. Svojim zanimljivim predavanjima pomogla mi je da steknem samopouzdanje i da verujem u sebe i svoje ideje. Sa njom kao mentorkom predavanja su uvek bila zanimljiva i šaljiva. Uvek je znala i da se našali sa nama i da istovremeno ozbiljno radi svoj posao. Nakon završenog kursa ostale smo u kontaktu. Kad god sam imala neke nedoumice u vezi digitalnog marketinga, Jelena mi je uvek rado pomogla. Jelena, sjajna ste osoba i predavač. Ostanite uvek takvi!

B.Milenovic

Postovana,

Na pomenutom kursu sam razvio svoje kreativne sposobnosti u sredjivanju konkretne internet stranice. Na taj nacin sam saznao sta znaci digitalni svet kvalitetnog marketinga. Pored toga, radili smo na vestinama u pridobijanju potencijalnih potrosaca, sto unapredjuje prodajni sektor svakog proizvodjaca/prodavca. Bilo je poucno i interesantno raditi nesto novo sa zanimljivom grupom ljudi. Hvala na svemu. 🤗

Srdacan pozdrav,

Petar Zdravkovic

Dipl. ecc

Veoma sam zadovoljan kursom koji sam u upisao u Educi Plus. Ukoliko odlučite da se usavršavate, ova škola je pravo mesto za vas! Uz Jelenu ćete naučiti i više nego što mislite. Sve preporuke za Eduku. 😄

Dušan Micić

Graficki dizajner

Poštovani, 

Prošlo je godinu dana od kursa koji sam pohadjala kod Vas i mogu reći da mi je dosta pomogao u poslu. Naučila sam dosta toga i otvorila neke nove vidike. Razmisljam još neki kurs na jesen da upišem kod Vas. I dan danas kad nam zapne negde u poslu obratimo se Jeleni koja nam uvek srdačno pomogne. Sve u svemu iskustvo koje vredi doziveti. 

Rada Lolić

Ekonomista

Jelena Veljković je odličan predavač. Ono što je izdvaja u odnosu na ostale, jeste što se posvećuje podjednako svakom učeniku. Ljubav prema digitalnom marketingu, ali i veliko znanje koje poseduje, mogu samo da motivišu ljude i približe im maksimalno ovu oblast marketinga. Veliko hvala Jeleni za znanje koje nam je prenela i motivaciju. Preporučujem vam da upišete kurs digitalnog marketinga i naučite od najbolje (najboljih)

„Ništa nije nemoguće, za onoga koji ima volju pokušati“- Aleksandar Veliki

Jelena

Diplomirani Ekonomista

Par meseci kroz predavanja i praktičan rad učili smo digitalni marketing, odosno dopunili već stečeno znanje iz oblasti marketinga u Eduka plus školi digitalnog marketinga. Predavači Jelena Veljković i Bojan Bojović maksimalno su se potrudili da prenesu svoje teorijsko i praktično znanje, kao i svoje iskustvo iz ove oblasti, i ovim putem se zahvaljujem na tome. Pored profesionalnosti, timskog rada, kvalitetnih predavanja…ima tu jos lepote koju sam “ponela” iz Eduke, a to je prelepo prijateljstvo i podrska profesorke Jelene Veljkovic u daljem radu u svakom momentu. Nebrojeno je ovakvih skola ili poslovnih centara, verovatno i predavaca, ali je Eduka pravi izbor za mene, jer sam iz Eduke izasla sa sertifikatom, bogatija za par divnih prijatelja, a to je danas, sigurna sam zaista retkost 🙂 Jelo ti si moj prijatelj i predavac No1.

Jelena Randjelovic

digital.marketing manager

Imala sam veliko zadovoljstvo da mi je Jelena bila predavač, jer je ona, pored toga što izuzetno dobro zna svoj posao I ume da prenese znanje, sjajan čovek. Zaista sam se prijatno iznenadila njenom ljudskošću I toplinom, koji su danas prava retkost u poslovnom svetu. Uspela je da sintetizuje profesionalizam sa empatijom, što je za svaku pohvalu. Uvek je izlazila I izlazi u susret kada god je nešto potrebno. Predivna osoba! I zaista sam srećna što je poznajem! 🙂

Kristina Mitic

Programer

Iskreno,cilj mog odlaska na kurs je bio da se upoznam sa osnovama Digitalnog Marketinga i možda jednog dana pokrenem sopsteveni biznis, međutim – ZAVRŠIO SAM KURS I KRENUO DA ZARAĐUJEM!
Zašto?
Zato što je Jelena predavač od kojeg čete dobiti PRAKTIČNO znanje.
Ne, ne postoji teško gradivo, dosadni časovi i nepotrebne informacije koje če vas buniti,,,bar ne kod Jelene!
Njena profesionalnost, dugogodišnje iskustvo u Digitalnom Marketingu i znanje koje ima u rukama je impozantno, a to nesebično deli sa nama – hvala joj!

Danilo Simic

DA LI SE NA KRAJU DOBIJAJU SERTIFIKATI?

Na kraju obuke se dobijaju priznati sertifikati

Centar za poslovne veštine “Eduka Plus” vam izdaje potpuno validni i priznati sertifikat. Ovaj sertifikat možete upisati u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Nakon deset godina rada centra Eduka Plus, poslodavci naš sertifikat prepoznaju kao garanciju kvaliteta.

Koliko traje , kolika je cena obuke i da li se isplati?

Obuka traje 6 nedelja.

Cena obuke je 16.000 dinara ukoliko plaćate u celosti.  Ukoliko platite  u ratama u toku trajanja  obuke, cena je 18.000 dinara.

Početna plata zaposlenih u digitalnom marketingu je 55.000 dinara.

Prosečna cena izrade web sajta je 25.000 dinara

NOVO U SRBIJI

Ova varijanta takođe podrazumeva da ćete na godinu dana od centra Eduka Plus dobiti na korišćenje (poklon) i najmoderniji program za dizajniranje sajtova DIVI (koji inače košta 250$). Kada registrujemo uplatu pod Vašim imenom, na Vaš email će stići konfirmacijski KOD kao potvrda da imate svoje mesto na kursu.

Broj mesta je limitiran.

Da li ste spremni da krenemo?

Share This