+381 65 50 100 55 ili +381 18 512 535 info@edukaplus.com

Besplatni online

promo čas Obuke postani računovođa!

Zahvaljujemo Vam se na interesovanju za ovu sjajnu obuku
Uz pomoć donjeg formulara se možete prijaviti na besplatni promo čas! Podatke ćemo korisiti samo u svrhu slanja informacije u vezi besplatnog promo časa!

O nama

Ko je Eduka Plus?

Centar poslovnih veština koji postoji već 13 uspešnih godina. Naši moto je #poptunoprakticno, i na svim našim obukama naučićete potpuno realne veštine koje možete upotrebiti za razvoj svoje karijere ili pokretanje sopstvenog biznisa.

Zadovoljnih polaznika Digital marketing Kursa

  • Procenat polaznika koji nađu posao 60% 60%
  • Procenat polaznika koji pokrenu svoj Biznis 20% 20%
  • Procenat polaznika koji rade kao frilenseri 10% 10%

Broj polaznika u Aprili 2021

Kurs Postani Računovođa

Zašto ovo nije običan kurs računovodstva?

Naša obuka Postani računovođa postoji već 13 godina sa nekoliko hiljada zadovoljnih polaznika. Cilj nam jeste da kroz praktična i najmodernija znanja vam prenesemo ovu poslovnu veštinu. Na našoj obuci radićete direktno sa pravom dokumentacijom i sa najmodernijim softverima. Predavači će odgovoriti na sva vaša pitanja. U okviru obuke dobijate i časoce preduzetništva  i finansisjke analize kao specijalni poklon. Dakle na potpuno praktičan i moderan način ćete unaprediti svoje poslovne veštine.

Kurs računovodstva

Pitanje

Šta ću naučiti na ovoj obuci?

Na ovoj obuci ćete naučiti fantastične veštine iz računovodstva i finansija.  Radićemo sva što je potrebno od materijalno robnih dokumenata, za maloprodaju, veleprodaju, proizvodnju, usluge. Učićemo finansijska knjiženja i sve situacije. Radićemo obračun zarada, autorske i sve srodne ugovore. Predavaćemo poreske prijave elektrosnkim putem. Raditi završni račun. A naravno sve to u poslovnom softveru direktno i sa pravom dokumentacijom. Naučićemo kako da otovrimi radnju i privredno društvo, kako da spremimo dokumentaciju za kredit kod banke. Naučićemo i sve tajne finansijske analize. Jedna potpuno kompletna obuka za svakoga ko želi da napreduje u računovodstvu i finansijama.

Iskreno u početku sam bila skeptična. Ali uz pomoć sjajnog tima Eduke Plus savladala sam lako ovu veštinu. Trenutno radim u jednoj Računovodstvenoj  agenciji ali uskoro pokrećem sopstvenu firmu!

Dragana Đukić, Beograd 

Kurs računovodstva