Zasto upisati Poslovni Excel?

 

Kroz svoju poslovnu karijeru do sada susretala sam se sa raznim problemima i zadacima koje je trebalo rešiti. Bez obzira na različitost problema i zadataka, kojih je bilo veoma mnogo, uocila sam da za rešavanje većine njih je potreban jedan isti skup znanja i veština. Tako je nastao kurs Poslovni Excel koji u sebi sadrži skup znanja i veština koji omogućava rešavanje poslovnih zadataka širokog spektra. Ovaj kurs je srednjeg i naprednog nivoa.

 

Kome je ovaj kurs namenjen?

 

Microsoft Excel je program za tabelarne kalkulacije (tzv. spredšit program) softverske kuće Majkrosoft. Može se koristiti za radne listove, ali i iskazati u obliku tabela, lista, grafikona, formula i drugih struktura. Poznavanje Excel-a bitno je za sva zanimanja – od komercijalista i revizora, preko dizajnera, finansijskih analitičara, bankara i konsultanata, pa sve do naučnih radnika, bibliotekara, nastavnika, profesora, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera.

Sada kada znate šta je Excel, prepustite nama da vas naučimo kako se on koristi u praksi! Poznavanje rada u Excel-u kao još jedna stavka u vašem CV-u omogućiće vam brži i lakši put do posla.

Excel je izuzetno moćan alat u analitičkim procesima čiji se rezultati mogu upotrebiti za donošenje vrlo značajnih poslovnih odluka. Ovaj kurs je namenjen svima onima koji žele da ovladaju moćnim alatom i da svoje poslovne zadatke resavaju brže, tačnije a stečeno znanje primenjuju u prodaji, logistici, marketingu, finansijama itd. Kurs traje mesec dana i odžava se online uživo. Čas traje 90 minuta i održava se dva puta nedeljno u popodnevnim  terminima.

 

Teme koje se obrađuju

 

Teme i materijali su detaljno i pažljivo birani a sve vežbe su realni primeri iz prakse. Ono što čete konkretno naučiti na ovom kursu je korisnički interfejs, fajl meni, formatiranje, funkcije (logičke, statističke, finansijske..), pivot tabele, grafikoni (charts)…

 

Ukoliko uzmemo u obzir da Excel dnevno uštedi barem sat vremena svakom zaposlenom, da godišnje imamo 250 radnih dana, i da tako poslednjih 30 godina (cifre pojednostavljene)…dolazimo do sledecih veličina: 7500 radnih časova uštede tj 312 celih radnih dana!

Share This